עקב בקשות רבות לשירים מתוך אלבומיי האישיים - שחלקם הגדול כבר אינו בר השגה - החלטתי להוציא מהדורה מיוחדת ולהקליט מחדש את השירים הבולטים תוך שמירה על העיבוד, ההפקה והרוח המקורית, אך גם עם ניסיון לרענן ולעדכן מעט את השירים ולהתאימם לזמננו.
בנוסף האלבום יכלול גם להיטים כמו "סקס אחר" "לא יכולתי לעשות כלום" " על מדרגות התיאטרון" "רוח חמה" ו"הזמן לא מרפא את הכאב".
האלבום אמור לצאת בשבועות הקרובים ושמו יהיה כנראה "האוסף הפרטי"
לכל קטע יש לינק לשמיעה ולינק להורדה. התפקוד שלהם מאוד תלוי בהגדרות של כל מחשב באופן ספציפי,
מכיוון שלכל מחשב יש רכיב אחר המוגדר כאחראי לפעולה זו.
למשל אם מותקן לך במחשב quick time אז הוא משתלט ויכול לשבש את התהליך.
תנסה להקליק עם הלחצן הימני של העכבר על הלינק להורדה על "save target as" או איך שזה בגרסה העברית-
וזה יכול אולי לעקוף את המכשולים.
דווח עם זה עזר.
אילן היי,
גם אני וגם עופר הסכמנו שההופעה אתמול הייתה טובה מאד. היה שילוב מוצלח בין חדש ובין ישן,
הסאונד היה מצוין,האווירה הייתה טובה,ו....המשאלה שהובעה בסוף ההופעה קיימת בתודעה ,
אבל אנחנו מודעים ומקבלים את דעתך בנושא...
ובקשר להצעה אז העניין הוא לא במי אלא בעיקרון שלא כל כך חביב עלי. לעומת זאת אני כן אוהב
להתארח אצל אחרים.
אביב גפן, שהיה בהופעה אתמול ובהופעות נוספות שלי, אירח אותי בעבר (פסטיבל הפסנתר 2004) ואולי יארח אותי בהמשך בזאפא.
את זה אני אוהב...(-:
חוץ מזה בשביל לארח אמן צריך לעשות חזרות שדורשות השקעת זמן ורצון מצד מחברי הלהקה ותשלום לחדר חזרות - מה שלא כל כך מובן מאליו וגם ללא הצדקה כלכלית.
השבוע יצא סינגל חדש של נורית גלרון, "אהבה של שני אנשים" שאותו הלחנתי למילים של נתן זך. זהו שיר מתוך האלבום החדש של נורית "ואז בא לנו" שיצא בינואר, ושאת כמחציתו הלחנתי וכולו מילים של נתן זך.
לפני כשנה יצא "עייפתי" שיכלל גם הוא באלבום.
חוץ מזה להזכירכם שביום שלישי ה-5/1/10 יתקיים המופע "אילן וירצברג עם שליחי הבלוז - בזמן אמת" בתיאטרון תמונע. פתיחת דלתות ב-22:00 ושעת ההופעה המשוערת ב-22:30 .
כל הפרטים ותגובות על המופע דדף המופע בתפריט הופעות.
במסגרת שיטוטי ב"שרשור ההקלטות של גלי צה"ל" באתר start מצאתי הקלטה של תכנית ששודרה בגל"צ ב-28.8.2009: ליאור פרידמן משוחח עם שמעון גלבץ ואילן וירצברג על האלבום "בציר טוב"
שעה של כיף צרוף!
אני מניח שזה המקום לשתף את המעוניינים... (קישור כאן)
בזמן אמת" הוא מופע המבוסס על האלבום האחרון שלי "בזמן אמת" והוא יהיה בליווי של להקת שליחי הבלוז,
אתם ניגנתי במופעי מחווה לפינקפלויד.
המופע כולל, בנוסף לאלבום החדש, גם שירים ותיקים ומוכרים, כולל מ"בציר טוב".